Tweedehands kleding Heerlen

Bent u op zoek naar tweedehands kleding in de omgeving Heerlen? Kledingbank Zuid verkoopt tweedehands kleding voor dames, heren en kinderen. Heeft u het financieel moeilijk of bent u ge√Įnteresseerd in tweedehands kleding? Bij ons is iedereen welkom!

Ons assortiment tweedehands spullen

Naast ons uitgebreid assortiment aan dames-, heren-, en kinderkleding, hebben wij ook een ruim aanbod aan meubels, glaswerk, servies, woondecoratie, boeken, textiel, witgoed, huishoudelijke apparaten, kantoorbenodigdheden, gereedschap, spelletjes en speelgoed. Deze goederen vind u op onze 2e locatie gelegen op Hoofdstraat 376 Hoensbroek. Omdat wij afhankelijk zijn van donaties verschilt ons assortiment dagelijks.

Onze prijzen

Wij vinden dat iedereen in Nederland recht heeft op fatsoenlijke kleding, beddengoed, huishoudartikelen en meubels. Wij van Kledingbank Zuid helpen daarom graag een handje mee! Door onze producten tegen een klein prijsje aan te bieden, hopen wij zo veel mogelijk mensen te helpen. Voor de minima die het financieel heel moeilijk hebben, bieden wij ook de mogelijkheid om een aantal keer per jaar bij ons gratis te winkelen. Vul daarvoor het aanmeldformulier in.

Heeft u zelf nog tweedehands kleding?

Heeft u zelf nog kleding of schoenen die u niet meer draagt? Bent u nog in het bezit van meubels of huishoudelijke artikelen die u niet meer wilt? Overweeg dan eens om het te doneren. Zelf heeft u er misschien niets aan, maar er zijn genoeg ouders en gezinnen die u op deze manier kunt helpen. U kunt uw kleding en spullen tijdens onze openingstijden langs brengen. Heeft u nog kleine meubels over? Maak dan een afspraak, wij komen deze gratis voor u ophalen. Wij halen helaas geen Banken,kledingkasten en overige grote meubelstukken meer op m.i.v. 1 januari 2019 ivm de belachelijke hoge kosten voor t afvoeren van deze spullen. Klein meubelen zijn nog van harte welkom, en komen wij graag bij u ophalen.

Tweedehands kleding in Heerlen

Kledingbank Zuid biedt tweedehands kleding aan in de omgeving Heerlen. Kom gerust langs om te kijken of er iets voor u bij zit! Wij zitten in de St. Jansstraat 47 te Hoensbroek.