Gratis kleding en kinderkleding

Bent u op zoek naar gratis kleding en gratis kinderkleding? Wij van Kledingbank Zuid helpen u graag bij het verstrekken van gratis (kinder)kleding wanneer u het financieel moeilijk hebt. Door middel van een verwijzing kunt u meerdere keren per jaar gratis bij ons komen winkelen.

Heeft u het financieel niet breed?

Wanneer u het financieel niet zo breed hebt, kunnen we ons heel goed voorstellen dat u het lastig vindt om geld uit te geven aan kleding. Het lijkt dan toch een luxe, terwijl iedereen kleding nodig heeft. Daarnaast is het met kinderkleding helemaal lastig. Voor kinderen is kleding al snel te klein, omdat ze zo snel groeien.

Recht op gratis kleding

Met een verwijzing kunt u terecht bij Kledingbank Zuid. Deze verwijzing kunt u krijgen door middel van het invullen van het aanmeldformulier. Dit formulier dient u gedeeltelijk zelf in te vullen en het andere deel moet ingevuld worden door een erkende hulpverlener of een maatschappelijke instantie. U kunt hierbij denken aan een psycholoog, een dokter, een maatschappelijk werker, de directeur van een school of de thuiszorg.

Wanneer u bent aangemeld voor de kledingbank

Wij hebben een ruim assortiment aan gratis kleding, zoals kinderkleding, dameskleding en herenkleding. Daarnaast bieden wij ook gratis handdoeken, theedoeken en beddengoed aan. Uiteraard is dit wel geheel afhankelijk van de donaties die we op dat moment binnen hebben gekregen. We hebben ook serviesgoed, gordijnen, meubels, keukenspullen en ander huisraad die we tegen een kleine vergoeding bieden.

Gratis kinderkleding en kleding

Gratis kleding en kinderkleding is van groot belang wanneer u het financieel zwaar hebt. Kledingbank Zuid staat klaar voor iedereen die in deze situatie zit en is toegankelijk voor elke doelgroep.