Gebruikte meubels en kleding

Wij hebben een ruim assortiment aan gebruikte meubels en kleding. Dus bent u op zoek naar gebruikte kleding of meubels? Dan bent u hier aan het juiste adres! Wij van Kledingbank Zuid helpen minima graag een handje en zijn tegen kledingverspilling.

Waarom gebruikte meubels en kleding?

Misschien herkent u het wel, u heeft kleding die te groot of te klein is of die u nooit draagt. Of misschien heeft u een bank over omdat u een nieuwe bank heeft gekocht of staan er een aantal meubels in de berging te verstoffen. Dat is toch zonde? Doneer uw meubels en kleding en maak er andere mensen blij mee!

Onze collectie gebruikte meubels

Kledingbank Zuid heeft een grote collectie een tweedehands en vintage meubels. Kom langs om deze meubels te bekijken. We hebben vele kwalitatief goede en mooie meubels staan die nog makkelijk een tweede rond meekunnen. Bij ons heeft u grote kans dat u uw tweedehandse bankstel, kast, eethoek, salontafel of fauteuil vindt!

Gebruikte kleding

Naast de meubels, bieden wij ook een ruim assortiment aan gebruikte en vintage kleding. Kleding voor dames, heren, kinderen en baby’s, maar denk ook aan riemen, sjaals, tassen en stropdassen. Daarnaast hebben we nog huishoudelijke artikelen, servies, glaswerk, kantoorartikelen, textiel en overig huisraad.

Voor wie is Kledingbank Zuid?

Kledingbank is er voor iedereen. Voor degene die het financieel moeilijk hebben, maar ook voor liefhebbers van tweedehands kleding. Kom gezellig langs bij ons in de winkel in Hoensbroek of bekijk ons aanbod online! Naast het verkopen van tweedehands kleding en meubels, kunnen minima bij ons terecht voor gratis kleding, beddengoed en theedoeken. Wilt u daarvoor in aanmerking komen? Vul dan het aanmeldformulier in.

Gebruikte meubels en kleding

Bent u geïnteresseerd in tweedehands spullen? Kom ons assortiment bekijken in Hoensbroek of neem een kijkje op onze webshop en bestel de gebruikte meubels en kleding direct online!