Gebruikte kleding

Wij hebben een ruim assortiment aan gebruikte kleding. Dus bent u op zoek naar gebruikte kleding? Dan bent u hier aan het juiste adres! Wij van Kledingbank Zuid helpen minima graag een handje en zijn tegen kledingverspilling.

Waarom gebruikte kleding?

Misschien herkent u het wel, u heeft kleding die te groot of te klein is of die u nooit draagt. Dat is toch zonde? Doneer uw kleding en maak er andere mensen blij mee!

Gebruikte kleding

Wij bieden een ruim assortiment aan gebruikte en vintage kleding. Kleding voor dames, heren, kinderen en baby’s, maar denk ook aan riemen, sjaals, tassen en stropdassen. Daarnaast hebben we nog een beperkt aanbod huishoudelijke artikelen, servies, glaswerk, kantoorartikelen, textiel en overig huisraad.

Voor wie is Kledingbank Zuid?

Kledingbank is er voor iedereen. Voor degene die het financieel moeilijk hebben, maar ook voor liefhebbers van tweedehands kleding. Kom gezellig langs bij ons in de winkel in Hoensbroek of bekijk ons aanbod online! Naast het verkopen van tweedehands kleding, kunnen minima bij ons terecht voor gratis kleding, beddengoed en theedoeken. Wilt u daarvoor in aanmerking komen? Vul dan het aanmeldformulier in.

Gebruikte kleding

Bent u geïnteresseerd in tweedehands spullen? Kom ons assortiment bekijken in Hoensbroek!