Kleding doneren

Uw kleding doneren? Bij ons kan dat! Wilt u af van uw te kleine schoenen, te grote truien of overige kleding die u nooit meer draagt? Kledingbank Zuid is erg blij met elke donatie. Dus heeft u nog kleine huisraad of kleding die nog een tweede ronde mee kunnen? Doneer deze dan!

Welke kleding kunt u bij ons doneren?

Bij Kledingbank Zuid kunt u (bijna) alles doneren, nieuw of tweedehands! Om wat specifieker te zijn zetten we graag een aantal soorten kleding op een rijtje voor u: dames-, heren- en kinderkleding, schoenen, jassen, sportkleding, nieuw ondergoed, riemen, tassen, maar ook skikleding, galakleding en carnavalskleding.

Welke overige spullen kan ik bij de Kledingbank doneren?

Wij hebben niet alleen een uitgebreid assortiment aan kleding, maar ook aan andere spullen. U kunt hierbij denken aan huishoudartikelen, witgoed, glaswerk, servies, textiel, cd’s, dvd’s, kantoorartikelen en speelgoed. Bij ons zijn deze goederen allemaal welkom!

Zakelijke donaties

Wilt u als bedrijf iets doneren, zoals schoenen, kleding of andere spullen? Daar zijn wij heel erg blij mee, omdat we zo vele mensen in Nederland kunnen helpen die het financieel moeilijk hebben. Neem even contact op zodat we een afspraak kunnen maken. Doordat wij de ANBI status hebben zijn donaties aftrekbaar.

Vrijwilliger worden?

Iedereen die werkzaam is bij Kledingbank Zuid werkt op vrijwillige basis en doet dit met hart en ziel voor de medemens. Wilt u graag vrijwilliger worden? Wij zijn altijd op zoek naar toegewijde vrijwilligers die een graag een handje helpen bij de situatie van de medemens. Neem even vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden.

Kleding doneren bij Kledingbank Zuid

Kleding kunt u bij ons altijd doneren tijdens onze openingstijden. Van maandag tot en met vrijdag zijn wij geopend vanaf 09:00 tot 16:00 uur en op zaterdag van 10:00 tot 14:00 uur.  Uiteraard komen we ook graag de spullen bij u ophalen! Daarvoor kunt u eenvoudig een afspraak met ons maken, zodat we op een geschikt tijdstip langskomen.