Over ons

In september 2009 is oprichtster Rita Vermeulen vanuit huis gestart om minima een helpende hand te bieden. Ze is destijds begonnen met alleen baby- en kinderkleding, maar ondertussen is Kledingbank Zuid uitgegroeid tot een stichting met een groot pand. Tegenwoordig bieden we niet alleen baby- en kinderkleding meer aan, maar ook in beperkte mate servies, glaswerk, gordijnen, handdoeken, theedoeken, beddengoed en ander huisraad. Ons assortiment bestaat uit verschillende spullen die nog een tweede ronde meekunnen, zodat de doelgroep bij ons voor bijna alles terecht kan.

Kledingbank Zuid wil graag minima een helpende hand bieden door deze tweedehands producten (gratis) aan te bieden. Ons doel is dan ook om kleding en enkele huisraad gratis te kunnen verstrekken aan minima. Wij willen graag de mensen die het financieel moeilijk hebben een handje helpen. Kledingbank Zuid is toegankelijk voor iedereen en een groot deel van onze doelgroep komt meerdere keren paar jaar langs voor gratis spullen. Dit is mogelijk met een verwijzing.

Alle werknemers van Kledingbank Zuid werken op vrijwillige basis en doen dit met hart en ziel voor de medemens.

Heeft u nog spullen die een tweede ronde mee kunnen?

Bent u in het bezit van kleding of huisraad die nog een tweede ronde meekunnen? Breng deze dan langs tijdens onze openingsuren of maak een afspraak zodat we het gratis bij u komen ophalen.

Parkeermogelijkheid
voor de deur

We halen de spullen
bij u thuis op

We zijn een erkend
leer- en werkbedrijf