Kledingbank in Hoensbroek

In Hoensbroek en omgeving is Kledingbank Zuid de kledingbank die minima helpt door kleding, handdoeken, beddengoed en theedoeken gratis aan te bieden. Wij hebben een uitgebreid assortiment aan kinder-, dames-, en herenkleding, maar ook servies, glaswerk en andere huishoudelijke producten.

Schrijnende gevallen in Hoensbroek en omgeving.

Er zijn helaas een hoop mensen die in schrijnende omstandigheden verkeren en niet meer voor zichzelf kunnen zorgen. Er zijn steeds meer mensen die niet beschikken over voldoende kleding en huisraad. Door spullen te verzamelen en deze gratis te verstrekken aan minima, willen wij deze mensen een handje te helpen.

Donaties

Wij ontvangen een hoop donaties van mensen die spullen bij ons brengen die nog wel een tweede ronde meekunnen. De goede herbruikbare kleding gaat naar de mensen die het hard nodig hebben, maar het (tijdelijk) niet kunnen betalen.

Hoe werkt een kledingbank?

Iedereen die in aanmerking komt voor een doorverwijzing, kan een aantal keer per jaar gratis bij ons winkelen. Zo krijgt u verschillende stukken kleding, beddengoed, theedoeken en handdoeken gratis mee.

Hoe kom ik in aanmerking met de kledingbank in Hoensbroek?

Kledingbank Zuid in Hoensbroek werkt met doorverwijzingen. Een verwijzing kan geschreven worden door een maatschappelijke instantie of een erkende hulpverlener. Denk hierbij aan een psycholoog, een maatschappelijk werker, de thuiszorg, een dokter of de directeur van een school.