Tweedehands dameskleding

Bent u op zoek naar tweedehands dameskleding? Dan bent u bij Kledingbank Zuid aan het juiste adres. Wij hebben (vaak) een ruim assortiment aan tweedehands dameskleding voor een fijn prijsje. Kom eens langs bij ons in Hoensbroek!

Ons assortiment dameskleding

Wij bieden een ruim assortiment aan in tweedehands dameskleding. Uiteraard zijn we wel afhankelijk van het aantal donaties, waardoor het aanbod flink kan wisselen. Vaak beschikken we, dankzij onze donateurs, over een breed assortiment aan broeken, shirts, vesten, truien, jurken, rokken en jassen. Daarnaast hebben we ook vaak schoenen, tassen, riemen, sjaals en overige kledingstukken.

Overige tweedehands aanbod

Naast ons uitgebreid assortiment aan kleding, hebben we ook andere producten, zoals huishoudartikelen, meubels, glaswerk, servies, woondecoratie, hand– en theedoeken, beddengoed, boeken en ander huisraad. Bij ons bent u altijd van harte welkom om ons aanbod te bekijken!

Herbruikbare kleding

Wij dragen graag ons steentje bij aan de samenleving en het milieu. Al onze diensten zijn erop gericht mensen te helpen die het financieel moeilijk hebben. Wij bieden kleding aan tegen een klein prijsje, zodat iedereen in Nederland over voldoende kleding beschikt, ongeacht hun financiële situatie. Daarnaast willen we graag kleding hergebruiken, omdat dit een stuk beter is voor het milieu.

Heeft u kleding over?

Beschikt u over kleding die te klein of groot is of kleding die u nooit meer aandoet? Overweeg dan eens om die kleding te doneren. Wij kunnen er vele mensen in de omgeving Hoensbroek blij meemaken!

Tweedehands dameskleding

Voor tweedehands dameskleding kunt u bij ons prima terecht. Kom eens langs in onze winkel in Hoensbroek en bekijk ons aanbod!