Gratis winkelen bij Kledingbank Zuid

Gratis winkelen is een droom voor degene die het financieel moeilijk hebben. Gelukkig helpt Kledingbank Zuid deze mensen graag een handje. Wij bieden gratis kleding aan voor kinderen, dames en heren.

Gratis winkelen bij Kledingbank Zuid

Een groot deel van onze doelgroep komt meerdere keren per jaar gratis bij ons winkelen. U kunt bij ons terecht met een verwijzing. Deze verwijzing kunt krijgen door middel van het aanmeldformulier in te vullen. Dit aanmeldformulier dient ook ingevuld te worden door een maatschappelijke instantie of een erkende hulpverlener.

Kledingbank Zuid

Wanneer u het financieel niet makkelijk hebt, kunnen wij ons goed voorstellen dat het moeilijk is om regelmatige nieuwe kleding te kopen. Rita Vermeulen is daarom in 2009 deze kledingbank begonnen, om de minima in Hoensbroek en omgeving te helpen. Allereerst alleen met kinderkleding, maar intussen kunnen we een breed assortiment aanbieden.

Ons assortiment aan gratis kleding

Dankzij de vele donaties die wij mogen ontvangen van diverse bedrijven en particulieren kunnen we minima een ruim assortiment aan kleding aanbieden. Zo hebben we kinderkleding, dameskleding en herenkleding in verschillende maten, maar ook handdoeken, theedoeken en beddengoed.

Gratis winkelen bij Kledingbank Zuid

Heeft u het financieel moeilijk en wilt u een aantal keer per jaar gratis winkelen bij Kledingbank Zuid? U hoeft zich niet te schamen, vul het aanmeldformulier in en kom bij ons langs om gratis te winkelen! Naast de gratis spullen, hebben wij ook een ruim aanbod in servies, glaswerk, keukenspullen, meubelen, gordijnen en huisraad. Deze bieden wij aan tegen een klein prijsje.

U kunt bij Kledingbank Zuid terecht om gratis te winkelen!