Tweedehands kinderkleding

Kinderkleding kopen is lastig. Uiteraard wilt u het beste voor uw kindje, maar aan de andere kant is uw kindje waarschijnlijk weer snel uit de kleding gegroeid. Kledingbank Zuid biedt hier de juiste oplossing voor! Wij bieden tweedehands kinderkleding aan in verschillende maten.

Ons assortiment kinderkleding

Wij zijn uiteraard afhankelijk van donaties, maar gelukkig kunnen we vaak veel tweedehands kinderkleding aanbieden in verschillende maten, voor zowel jongens als meisjes. Op deze manier kunt u kinderkleding tegen een klein prijsje halen. Kindjes groeien er toch weer zo uit.

Over Kledingbank Zuid

Stichting Kledingbank Zuid heeft als doelstelling gratis kleding te verstrekken aan minima. De diensten zijn erop gericht mensen te helpen die het financieel moeilijk hebben. In 2009 is Rita Vermeulen vanuit huis gestart met het verstrekken van baby- en kinderkleding voor gezinnen die het financieel moeilijk hebben. De kledingbank is uitgegroeid tot een stichting met een groot pand en kleding voor iedereen.

Ons gehele assortiment

Bij ons kunt u niet alleen terecht voor kleding, maar ook voor meubels, huishoudartikelen, kantoorartikelen, servies, glaswerk, textiel en andere spullen. Iedereen is welkom bij Kledingbank Zuid. Woont u in de buurt? Kom dan gezellig langs!

Kleding doneren

Bent u zelf vader of moeder? En heeft u kleding die uw kindje niet meer past? Overweeg dan eens om deze kinderkleding te doneren. U maakt er andere ouders erg blij mee!

Tweedehands kinderkleding

Bent u op zoek naar tweedehands kinderkleding? Kom dan eens bij ons langs om het aanbod kinderkleding te bekijken!