Tweedehands herenkleding

Wij bieden tweedehands herenkleding aan in onze winkel in Hoensbroek. Kom gerust eens langs om kijken of er iets voor u bij zit!

Ons aanbod in herenkleding

Wij zijn afhankelijk van de donaties in hoeverre we een compleet en ruim aanbod kunnen bieden in herenkleding. Over het algemeen hebben we altijd een breed assortiment dankzij de vele donaties die wij mogen ontvangen. Dus of u nou maat 38 of 48 heeft, bij ons kunt u meestal wel terecht!

Tweedehands herenkleding

Tegen een lage prijs bieden wij verschillende kledingstukken aan, zoals broeken, shirts, overhemden, stropdassen, vesten en truien. Daarnaast hebben we ook vaak een breed assortiment aan schoenen en tassen. Dus kom eens lang om ons aanbod te bekijken!

Het hergebruik van kleding

Wij vinden het belangrijk dat iedereen in Nederland voldoende kleding en spullen heeft om te kunnen leven. Wij helpen daar dan ook graag een handje bij! Door kleding, huishoudartikelen, meubels en andere huisraad aan te bieden helpen we mensen die het financieel moeilijk hebben. Uiteraard is iedereen welkom, ook degene die gewoon dol zijn op tweedehands kleding. Op deze manier gaan we ook kledingverspilling tegen en brengen we onze bijdrage aan een goed milieu.

Bent u op zoek naar tweedehands herenkleding?

Voor tweedehands herenkleding bent u bij ons aan het juiste adres. U kunt ons vinden in de St. Jansstraat 47 te Hoensbroek. Heeft u zelf nog kleding die u wilt doneren? Neem dan even contact op, wij zijn heel blij met elke donatie!